Наприкінці червня депутати Чуднівської міської ради зберуться на чергову сесію

П’ята     сесія   Чуднівської    міської   ради  сьомого  скликання   відбудеться  25 червня  2019  року  о 9 годині.

Відповідне розпорядження в.о. Чуднівського міського голови оприлюднене на сайті Чуднівської міської ради.

На   сесії    розглянуть   питання:

1. Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2020 рік.

2. Про встановлення розмірів ставок єдиного податку.

3. Про встановлення транспортного податку.

4. Про встановлення ставки акцизного податку від реалізації підакцизних товарів на території Чуднівської міської ради на 2020 рік.

Доповідач: Друзь О.О. – начальник фінансового відділу міської ради

5. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2020 рік.

Доповідач: Варгалюк Н.А. – начальник відділу земельних відносин та екології міської ради

6. Про внесення змін до міського бюджету Чуднівської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

Доповідач: Друзь О.О. – начальник фінансового відділу міської ради

7. Про затвердження переліку проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних громад у 2019 році в Чуднівській міській об’єднаній територіальній громаді.

Доповідач: Довгаль О.М. – начальник відділу економічного розвитку та комунальної власності міської ради.

8. Про затвердження детального планутериторії земельної ділянкидеревообробному підприємству ТОВ «НОР ТУН».

Доповідач: Захарченко О.Л. – начальник відділу з питань державного архітектурно-будівельного контролю міської ради

Земельні питання:

  1. Про погодження щодо затвердження Головним управлінням Держгеокадастру у Житомирській області проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з послідуючою передачею у власність гр. Єжову О.В., Чумаку В.П., Михалюку М.П.
  2. Про погодження щодо затвердження Головним управлінням Держгеокадастру у Житомирській області проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з послідуючою передачею у власність гр. Сьомку В.Т.
  3. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального гаражного будівництва та передачі її у власність гр. Підкуйко С.О.
  4. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачі її у власність гр. Пащенко Н.М.
  5. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Скриваник С.А.
  6. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства з передачею їх у власність гр. Копчі Г.С.
  7. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з передачею її у власність гр. Сардаківській Л.Б.
  8. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства з передачею їх у власність гр. Кравець Г.М.
  9. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства з передачею їх у власність гр. Мацюк М.Я.
  10. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства з передачею їх у власність гр. Савчук С.В.
  11. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства з передачею їх у власність гр. Маленькій А.Ю.
  12. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства з передачею їх у власність гр. Заїць С.І.
  13. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства з передачею їх у власність гр. Савчуку В.А.
  14. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства з передачею їх у власність гр. Бондару В.В.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі та передачею її  в оренду  з правом викупу гр. Марчуку Ю.А.
  16.  Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з передачею їх у власність гр. Мотузко Р.В.
  17. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачі її у власність гр. Брюханову П.М.
  18. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, за адресою: м.Чуднів, вул.Робітнича, 44-А,  площею 1,3262 га, кадастровийномер1825855100:01:001:0704.

         Доповідач: Варгалюк Н.А. – начальник відділу земельних відносин та екології міської ради