З початку 2019 року поліцейські Чуднівського району виявили 9 фактів вживання алкоголю та паління неповнолітніми

З початку 2019 року поліцейські Чуднівського району виявили та задокументували дев’ять фактів вживання алкоголю та паління неповнолітніми.

Про це йдеться у відповіді на інформаційний запит до Чуднівське відділення поліції  Бердичівського відділу поліції ГУ Нацполіції в Житомирській області .

«У Чуднівському районі протягом 4 місяців було виявлено та задокументовано один факт порушень вимог ст.156 КУпАП «Порушень правил торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами» (як включає продаж спиртного неповнолітнім). За 4 місяці 2019 року працівниками ювенальної превенції Чуднівського району складено 9 протоколів на неповнолітніх за розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і появу у громадських місцях у п’яному вигляді та куріння тютюнових виробів у заборонений місцях. Кількість випадків у Чуднівському районі дрібного хуліганства неповнолітніми – 1. За 4 місяці 2019 року працівником ювенальної превенції у Чуднівському районі складено за булінг 1 протокол на батьків», – йдеться у відповіді на запит.

За 4 місяці 2019 року до поліції Чуднівського району не надходило звернень щодо зникнення дітей.