Депутати Чуднівської міської ради зберуться на шосту чергову сесію

31 липня  2019  року  о 9 годині відбудеться  шоста сесія Чуднівської міської ради сьомого  скликання.

Відповідне розпорядження в.о.Чуднівського міського голови Галини Вербельчук оприлюднене на сайті Чуднівської міської ради

У розпоряджені зазначено, що депутати розглянуть наступні питання:

  1. Про хід виконання Програми економічного та соціального розвитку Чуднівської міської ради за І півріччя 2019 року.

Доповідач: Довгаль О.М. – начальник відділу економічного розвитку та комунальної власності

  1. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за   січень-червень 2019 року.
  2. Про внесення змін до міського бюджету на 2019 рік.

Доповідач: Друзь О.О. – заступник начальника фінансового відділу

  1. Про  план роботи   міської ради на ІІ півріччя 2019 року.

Доповідач: Дячук В.М. – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради

  1. Про прийняття земельних ділянок сільськогосподарського призначення   державної власності у комунальну власність.

Доповідач: Варгалюк Н.А. – начальник відділу земельних відносин та екології

Земельні питання:

  1. Про розгляд звернення Головного управління  Держгеокадастру у Житомирській області щодо погодження на затвердження  проекту  землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею її у власність гр. Бистрицькому Д.О.

 

  1. Про розгляд звернення Головного управління  Держгеокадастру у Житомирській області щодо погодження на затвердження  проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею її у власність гр. Богушу М.В.

 

  1. Про розгляд звернення Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області щодо надання погодження на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бондарчука В.А.

 

  1. Про розгляд звернення Головного управління  Держгеокадастру у Житомирській області щодо погодження на затвердження  проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею її у власність гр. Фесику О.А.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства з передачею їх у власність гр. Басюку Л.В.

 

  1.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського  господарства з передачею їх у власність  гр. Кубріцькому В.Л. та Кубріцькому М.Л.

 

  1.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства з передачею їх у власність гр. Ковбану В.А.

 

  1.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд та для  ведення особистого селянського господарства гр. Копчі Г.С.

 

  1.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства з передачею їх у власність гр. Кулакевичу І.А.

 

  1.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства з передачею їх у власність гр. Мельник Г.Г.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства з передачею їх у власність гр. Немчику В.В.

 

  1.   Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства з передачею їх у власність гр. Подолянцю А.В.

 

  1.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для для обслуговування нежитлового приміщення, павільйону з передачею її у власність гр. Ярошу М.П.

 

  1. Про   затвердження  технічної  документації із  землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та  передачу  їх у власність  гр. Бажиній Л.В. та Матусевичу Б.В.

 

  1. Про  затвердження  технічної  документації із  землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку  з передачею її у власність  гр. Бортніцькому В.А.

 

  1. Про   затвердження  технічної  документації із  землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського  господарства з передачею її у власність  гр. Величко С.І.

 

  1.  Про   затвердження  технічної  документації із  землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського  господарства з передачею їх у власність  гр.Гайдаманчук В.Ф.

 

  1. Про   затвердження  технічної  документації із  землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського  господарства з передачею їх у власність  гр. Коломійцю П.В.

 

  1. Про   затвердження  технічної  документації із  землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства з передачею її у власність  гр. Коляді Ю.Д.

 

  1.  Про   затвердження  технічної  документації із  землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського  господарства з передачею їх у власність  гр. Кондратюку І.В.

 

  1.  Про   затвердження  технічної  документації із  землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського  господарства з передачею їх у власність  гр. Кононенко Є.М.

 

  1.  Про   затвердження  технічної  документації із  землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського  господарства з передачею їх у власність  гр. Кононюку І.В.

 

  1.  Про   затвердження  технічної  документації із  землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського  господарства з передачею їх у власність  гр. Костенку М.О.

 

  1. Про   затвердження  технічної  документації із  землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського  господарства з передачею їх у спільну часткову власність  в розмірі ½  частки гр. Коцюбі О.Є. та Коцюбі Н.М.

 

  1. Про   затвердження  технічної  документації із  землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з передачею її у власність  гр. Коцюбі Є.С.

 

  1. Про   затвердження  технічної  документації із  землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка та для ведення особистого селянського  господарства з передачею їх у власність  гр. Макарчук Н.П.

 

  1.  Про   затвердження  технічної  документації із  землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського  господарства з передачею їх у власність  гр. Мандрійчук М.П.

 

  1.  Про   затвердження  технічної  документації із  землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського  господарства з передачею їх у власність  гр. Мандрійчуку П.С.

 

  1.  Про   затвердження  технічної  документації із  землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського  господарства з передачею їх у власність  гр. Міщук Г.Д.

 

  1.  Про   затвердження  технічної  документації із  землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського  господарства з передачею їх у власність  гр. Олійник Н.М.

 

  1. Про   затвердження  технічної  документації із  землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського  господарства з передачею їх у власність  гр. Побережнюк Г.І.

 

  1.  Про   затвердження  технічної  документації із  землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського  господарства з передачею їх у власність  гр. Пушніковій Ю.О.

 

  1.  Про   затвердження  технічної  документації із  землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського  господарства з передачею їх у власність  гр. Семенюку С.В.

 

  1.  Про   затвердження  технічної  документації із  землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд з передачею її у власність  гр. Симону С.О.

 

  1. Про   затвердження  технічної  документації із  землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського  господарства з передачею їх у власність  гр. Харчук М.В.

 

  1.  Про   затвердження  технічної  документації із  землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського  господарства з передачею їх у власність  гр. Харчук О.Г.

 

  1.  Про   затвердження  технічної  документації із  землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з передачею її у власність  гр. Швецю І.І.

 

  1. Про   затвердження  технічної  документації із  землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з передачею її у власність  гр. Швецю О.І.

 

  1. Про  передачу  у власність  земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (паю) гр. Сачуку Ю.П., Сачуку В.П.

 

  1.  Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Поліщук М.Т.

 

  1.  Про внесення змін в рішення 29 сесії 6-го скликання від 23.05.2014р. № 509 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі та передачу їх у власність гр. Голубу Ю.В. та гр. Голуб К.П.»

 

  1. Про внесення змін в рішення 3сесії 7-го скликання від 09.04.2019р. № 213 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)та передачу їх у власність гр. Рудику С.В. та гр. Рудик Н.П.»

 

  1. Про внесення змін в рішення 3сесії 7-го скликання від 09.04.2019р. № 155 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр. Чернишу М.А. та гр.Чавалюк О.А.»

 

  1. Про внесення змін в рішення 17 сесії 7-го скликання від 11.07.2018 р. № 347 «Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі для передачі їх у власність»

 

  1. Про затвердження звіту про експертну оцінку та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення, яка призначена для будівництва та обслуговування будівель торгівлі Кільніцькій В.І.