На виїзному засіданні у Чуднові розбиралися з проблемою оформлення пасовищ у с. Бурківці

Минулого тижня жителі Чуднівського району звернулися до Житомирської ОДА із проханням розібратися, чому Держгеокадастр відмовив їм щодо оформлення документів на пасовища, натомість видав дозвіл на розробку документації на цю ж землю іншим особам.

Конфлікт щодо цих земельних ділянок вирішився у законний спосіб шляхом досягнення компромісу і жителі села Бурківці отримали довгоочікуваний дозвіл на розробку документації.

Виїзне засідання у Чуднівському районі провів  26 березня, заступник голови ОДА Олексій Ясюнецький. У засіданні також взяв в.о. начальника головного управління Держгеокадастру у Житомирській області Сергій Козаков.

«Ви звернулися до нас, і ми переконали вас діяти у законний спосіб, тому що  тільки так потрібно розв’язувати спірні питання. Завдяки небайдужим селянам та управлінню Держгеокадастру ми дійшли компромісу та вирішили проблему. У вас на руках є накази про дозвіл на розробку документації, а це найголовніше», – сказав Олексій Ясюнецький.

Голова Бурківської сільської ради Ніна Юрчук подякувала Житомирській ОДА за проведену роботу та допомогу селу.

Олексій Ясюнецький додав, що після виникнення проблеми необхідно одразу ж звертатися до відповідних органів для її вирішення.

«Зараз дуже модно перекривати дороги, якщо виникає якась проблема, не розібравшись. А коли вже приходять, то розповідають, що нікуди не зверталися, бо їм не допоможуть. Але це не так і потрібно пам’ятати, що є законні способи для вирішення усіх спірних питань», – додав Олексій Ясюнецький.

Матеріал Житомирської ОДА