Луганська фірма виграла тендер на поставку ліжок до Чуднівської центральної райлікарні

25 червня 2019 року на сайті Prozorro з’явилося оголошення комунального некомерційного підприємства «Чуднівська центральна районна лікарня» про закупівлю ліжок з ортопедичним матрацом.

В інформації про предмет закупівлі зазначалося, що ціна за 11 дерев’яних ліжок з ортопедичним матрацом має бути не більше 45 тис. грн.

Участь в аукціоні, який відбувся 2 липня 2019 року, взяли три фірми: ФОП Гайворонський Олег Володимирович, ТОВ «Вестерн трейд груп» та Костякова Валентина Петрівна.

3 липня на сайті Prozorro з’явилася інформація про переможця торгів, який запропонував найменшу суму за поставку 11 ліжок з ортопедичним матрацом у розмірі 32 тис. грн. Таким чином, Чуднівська ЦРЛ змогла зекономити 13 тис. грн.

Варто також зазначити, що ФОП Гайворонський Олег Володимирович, який став переможцем аукціону зареєстрований в м.Кремінна, Луганської області. Згідно інформації сайту Youcontrol, фірма займається роздрібною торгівлею меблями, освітлювальним приладдям та іншими товарами для дому в спеціалізованих магазинах; оптовою торгівлею напоями; торгівлею цукром, шоколадом і кондитерськими виробами.