Газети, борди та повний причеп комунального транспорту з агітацією: Чуднів завалило передвиборчим спамом

До виборів у Верховну Раду залишилось всього два тижні. Чуднів відчуває їх наближення на собі. На вулиці свої листівки  тикають у руки представники партій, газети та агітки вкидають в поштові скриньки, а то й просто засовують між штахети  в паркані або в ручку до вхідних дверей квартири. На вулицях з’явилися білборди і розтяжки з рекламою. Місцеві газети та видання теж активно публікують політичну агітацію. Також до агітації за одного з кандидатів залучають і комунальний транспорт – повний причіп зі звітом кандидата-мажоритарника сфотографували на вулиці Чуднова.

Багато листівок, брошур і агітаційних матеріалів валяється під парканами, у дворах, на смітниках. Деякі з них зроблені дуже якісно, на дорогому папері, проте стосами викинуті, так і не потрапивши до адресатів – по суті кандидати викинули гроші на вітер.

Деякі кандидати рекламуються виключно в Інтернеті – у пабліках, що стосуються лише Чуднівського району або на GoogleAds – тобто рекламу кандидата показує в певному регіоні за вибором кандидата на всіх сайтах, що надають свою рекламну площу.

Також в Інтернеті спостерігається засилля ботів та чорного піару. Реальні люди та боти активно сперечаються між собою, доходить до взаємних звинувачень, обзивань, наклепів.