За півроку на Чуднівщині поліцейські виявили 50 п’яних водіїв та розшукали 5 злочинців

Правоохоронцями Чуднівського району за І півріччя 2019 року зареєстровано та розглянуто 1932 заяви та повідомлення про кримінальні та інші події.

Про це йдеться у відповіді на інформаційний запит сайту ЧуднівNews до головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«За півроку на території Чуднівського району було зареєстроване одне кримінальне провадження про нанесення умисних тілесних ушкоджень, особу становлено та справу направлено до суду.

За звітний період зареєстровано 18 квартирних крадіжок, 9 осіб встановлено. Грабежів зареєстровано два, з них одну особу встановлено по 1 кримінальному правопорушенню. Шахрайств зареєстровано 7, встановлено 2 особи правопорушника.

З початку 2019 року правоохоронці зареєстрували один випадок незаконного заволодіння транспортним засобом.

За 6 місяців у розшуку перебувало 13 злочинців, розшукано 5.

Зареєстровано 12 кримінальних правопорушень у сфері обігу наркотичних засобів. Незаконних поводжень зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами – один випадок.

У першому півріччі 2019 року в Чуднівському районі виявлено 50 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння», – йдеться у відповіді на запит.