Перша сесія: все новообране керівництво Чуднівської міської ради – з Народної партії, штат працівників – 98 осіб

15 січня відбулося засідання першої сесії новообраної Чуднівської міської ради.

Як повідомили ЧуднівNews депутати Чуднівської міської ради, багатьох про проведення сесії попередили цього ж дня за кілька годин – півгодини. Зал засідань охороняли чоловіки, які представились “Чуднівською вартою” і не пускали в зал нікого крім депутатів та представників Спілки АТО – ні депутатів інших рад, ні голову сусідньої Вільшанської ОТГ, ні громадськість.

В рамках першої сесії депутати обрали першого заступника Чуднівського міського голови – Пруса Петра Арсентійовича (Народна партія). Другим заступником голови обрано Дячука Володимира Миколайовича (Народна партія). Секретарем міської ради депутати обрали Вербельчук Галину Сергіївну (Народна партія), Керуючу справами – Соколюк Світлану Володимирівну (Народна партія). Також на сесії затвердили штатний розпис Чуднівської міської ради у кількості 98 працівників.

Також депутати призначили колишніх сільських голів в.о. старост округів ОТГ.

Варто також зазначити, що  зареєстрований депутатський склад Чуднівської міської ради відрізняється від оприлюдненного в результаті виборів на сайті ЦВК, так як деякі депутати відмовились від повноважень, а на їх місце були обрані наступні за списком переможців. На сайті Чуднівської міської ради вже є опубліковане рішення виборчої комісії про  реєстрацію депутатів  Чуднівської  міської  ради Житомирської області, але додаток до рішення зі списками на сайті не оприлюднений.