На Чуднівщині визначили переможців районний кубок з волейболу на приз Миколи Карплюка

15 грудня 2018 року в с. М.Коровинці  у спортивному залі ЗОШ І-ІІ ст. відбувся районний кубок з волейболу серед колективів фізичної культури на приз загиблого воїна-афганця Миколи Карплюка.

Офіційно змагання відкрили члени оргкомітету: головний спеціаліст відділу у справах сім’ї молоді та спорту райдержадміністрації Cергій Брайон,  сільський голова Тютюнниківської сільської ради  Микола Михалюк та голова районної спілки воїнів-афганців Володимир Сусол. Спортивні змагання  пройшли  на належному  рівні.

У кожній грі всі спортсмени викладалися сповна, за що і заслужили симпатії з боку глядачів та вболівальників. Переможцями волейбольного турніру стали: 1 місце – команда с. М.Коровинці, 2 місце – команда с. Вільшанка, 3 місце – команда с. Тютюнники

Команда-переможець нагороджена перехідним кубком.  Всі команди -учасниці отримали  грошові  премії та грамоти  відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, та  спілки воїнів-афганців.

Спонсорами турніру виступили місцеве господарство ТОВ «Едем Еска», спілка воїнів-афганців, Тютюнниківська сільська рада.

Матеріал з офіційного сайту Чуднівської РДА