У Чуднові рятувальники та соцслужби проводять профілактичні відпрацювання

У зв’язку із збільшенням кількості пожеж на території Чуднівської міської ради  протягом перших осінніх місяців, головою Чуднівської міської ради разом із керівництвом Чуднівського РС УДСНС України прийнято рішення щодо проведення пожежно-профілактичного відпрацювання  м.Чуднів для попередження виникнення пожеж та  загибелі на них людей. 10.10.2018 р. представниками Чуднівського РС УДСНС України, Чуднівської міської ради, служби у справах дітей Чуднівської РДА та районного центру соціальних служб сім’ї дітей та молоді проведено пожежно-профілактичне відпрацювання із подвірним обходом жителів.

Під час відпрацювання наголошено на необхідності дотримання правил пожежної безпеки під час влаштування та експлуатації пічного опалення, перевірки справності електрики та підготовки приладів опалення до нового опалювального сезону.

В ході відпрацювання проведено бесіди із населенням та здійснено огляд житлових будинків багатодітних сімей, одиноких та неблагонадійних сімей, власникам вказано на усі недоліки які були виявлені під час огляду житлових будинків.

Чуднівський РС УДСНС в області