Ні пройти, ні проїхати: жителі вулиці у Чуднові скаржаться, що ремонтуючи водопровід, їм перекрили проїзд і вимкнули воду

“Вже майже другий тиждень ведеться вода, люди з усіх сторін відрізані від проїзду, у випадку надзвичайної ситуації сюди не потрапить ані швидка, ані пожежна машина”, – саме з такими словами в редакцію ЧуднівNews звернулася жителька вул. Калинової, де нині капітально ремонтують водопровід.

Вулиця Калинова повністю перерита, нагадує суцільне багно – пройти складно, а в глеюці грузнуть автомобілі. З обох сторін проїзд майже повністю перекритий, хоча жителі стверджують, що землю можна було  скидати трохи в стороні і залишити місце для проїзду.

Крім дискомфорту у пересувані жителі вулиці мають проблеми і з водопостачанням, так як через проведення робіт вже тиждень з кранів не тече вода і жителі змушені тягати відра з криниць.

На сайті державних закупівель Прозорро зазначається, що капітальний ремонт водопровідної мережі по вул. Калинова – вул. Героїв Пожежних в м. Чуднів проводить ПП Ельпласт Полісся, за роботи йому заплатять 203 417,47 грн, роботи, згідно документації, мають завершити до кінця листопада 2018.