Концерт, щедрі подарунки та море позитивних емоцій: Вільшанка відсвяткувала День села

30 вересня у с. Вільшанка святкували День села.

У цей недільний святковий день Будинок культури в селі Вільшанка був заповнений вщерть. Адже для жителів мальовничої Вільшанки приготували до свята подарунок. Депутат Житомирської обласної ради Ігор Ходак приїхав у гості на свято разом з неймовірно ліричними артистами Яніною та Олександром Яремчуками, які й представили основну концертну програму. Зал зустрічав артистів оваціями, а ті запалили глядачів шаленою  енергію, проймали до глибини душі піснями, жартували і танцювали. Крім того на сцені виступили танцюристи шоу-дуету «Флай» та саксофоніст Антон Грищук, а під виступи з жартівливими номерами Ірини Єфімової зал не міг стримувати сміх.

Концерт подружжя Яремчуків став не єдиним подарунком від Ігоря Ходака. Депутат влаштував лотерею: між повнолітніми глядачами залу розіграли подарунки.  Зокрема розіграли ноутбук. А коли розігрували телефон – виграв номер 98, а на сцену піднялося одразу дві жінки. З’ясувалося, що якщо лотерейний квиток 86 перегорнути догори дригом – він ідентичний з номером 98. Тож два телефони розіграла сама Доля – і обидві жінки отримали у подарунок новесенькі телефони.

Свято завершилося виступом «на біс» Яніни та Олександра Яремчуків, яким зал плескав стоячи. Керівництво села та глядачі щиро дякували Ігорю Ходаку та його помічникам за прекрасне свято.