70 учнів Чуднівської ОТГ складатимуть ЗНО з української мови, лише 4 – фізику та 3 – хімію

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання у 2019 році розпочалася 21 травня тестуванням з математики і завершиться 13 червня тестуванням з хімії.

Тестування з української мови і літератури відбудеться 23 травня, з іспанської, німецької, французької мов — 27 травня, з англійської мови — 28 травня, з фізики — 30 травня, з історії України — 4 червня, з біології — 6 червня, з географії — 11 червня.

За даними відділу освіти Чуднівської міської ради 70 учнів Чуднівської об’єднаної територіальної громади буде складати ЗНО з української мови – тест є обов’язковим. 11-класники мали змогу обрати між складанням математики та історії України: за результатами реєстрації їх складатимуть відповідно 40 та 57 учнів. ЗНО з біології планують складати 26 учнів, географію – 36, іноземну мову – 25, фізику – 4, хімію – 3.

Інформацію про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщено на інформаційних сторінках учасників тестування до 25 червня 2019 року. Результати зовнішнього незалежного оцінювання з математики, української мови і літератури та фізики буде оголошено до 14 червня, з іноземних мов та біології — до 20 червня, з історії України, географії, хімії — до 25 червня.

Матеріал з сайту Чуднівської міської ради