Газети, листівки, безкоштовні концерти та порушення законодавства: агітація у Чуднові

До виборів лишилися лічені дні, агітатори докладають максимум зусиль, аби переконати жителів міста проголосувати за певного кандидата чи партію. Листівок, календарів і газет на виборчу тематику в кожному домі більше, ніж достатньо. Розклеєні листівки й на електроопорах, зупинках, стінах, парканах (часто з порушенням правил благоустрою)

Крім політичної макулатури, яку щедро роздають агітатори,  в Чуднові вирішили провести й розважальні заходи. Так сьогодні о 19.30 анонсований концерт групи Друга Ріка в підтримку однієї з політичних сил.

Крім того варто зазначити, що до Чуднівського ВП ГУНП надійшло 4 повідомлення  про ймовірні порушення: 21.06 – зареєстроване за повідомленням ГО про можливу несвоєчасну реєстрацію офіційних спостерігачів громадської організації, ОВК; 09.07 – про викрадення агітаційних банерів у двох населених пунктах району; 12.07 – про пошкодження агітаційного плаката на білборді у райцентрі; 16.07 – про те, що голова громадського об’єднання поширює листівки наклепницького змісту, виготовлені кустарним способом.




попередня статтяУ таборі «Корчагінець» рятувальники провели акцію “Запобігти. Врятувати. Допомогти”
наступна статтяНезручні запитання до кандидата у депутати по мажоритарному 67 округу Ігоря Ходака