На сесії Чуднівської міськради депутати розподілили субвенції та говорили про можливе приєднання до ОТГ двох сільрад

25 червня відбулась чергова п’ята сесія Чуднівської міської ради. На сесії були присутні 19 депутатів із 26-ти.

Проводила сесію в.о. міського голови Галина Вербельчук.

На порядок денний спершу було винесено 30 питань, але згодом знято питання про проведення грошової оцінки земельної ділянки за адресою м. Чуднів, вул. Робітнича, 44-а.

Депутати прийняли рішення про встановлення розмірів податків (на нерухоме майно, єдиного, транспортного, а також пільг на земельний податок), про прийняття у комунальну власність Чуднівського районного комунального підприємства «Теплокомуненерго», про затвердження детального плану території земельної ділянки деревообробного підприємства «НОР ТУН», про передачу на баланс відділів міської ради закладів дошкільної освіти та культури тощо. Також було затверджено перелік проектів, які реалізуватимуться за рахунок коштів субвенції з державного бюджету, а саме: придбання екскаватора-навантажувача (1080,4 тис. грн..), капітальний ремонт вул. Зелена (1237,5 тис. грн.), Героїв Пожежних (1144,5 тис. грн.) та пров. Калиновий (440,8 тис. грн.) м. Чуднова, будівництво станції знезалізнення питної води в с. Тютюнники (700,0 тис. грн.) та капітальний ремонт водопровідної мережі по вул. Тетерівський узвіз та Скала у м. Чуднів (300,0 тис. грн.).

Розглянуто ряд земельних питань.

У «різному» депутати міської ради обговорювали питання про неналежну роботу перевізника на маршруті «Чуднів-Судачівка», про оптимізацію шкільної мережі, про ініціювання приєднання до Чуднівської ОТГ Ягодинської та Карвинівської сільських рад Романівського району, про відновлення облаштування пішохідних переходів по вул. Героїв Майдану у м. Чуднів.