У Чуднові правоохоронці з усієї області відпрацьовували алгоритм дій у випадку заворушень під час виборів

25 червня поліцейські, нацгвардійці, рятувальники, прикордонники та працівники міграційної служби Житомирщини у ході спільних навчань відпрацьовували механізми взаємодії під час виборчої кампанії.

Як повідомляє на своїй сторінці у  facebook очільник обласного управління поліції Вячеслав Печенко, перший, теоретичний, етап проходив у Головному управлінні Нацполіції за участі радника Міністра Володимира Філенка. І основним тут було розібратись з правовими підставами розпізнання та припинення правопорушень виборчого законодавства, а також притягнення виних до відповідальності. Багато в чому допомогла розібратись омбудсмен мережі ОПОРА Світлана Пантюхіна.

Практичний етап відбувся у Чуднові, де за участі поліцейських, нацгвардійців, рятувальників, прикордонників ми відпрацювали практичні ситуації, що можуть виникнути на дільницях або з членами виборчих комісій. Доступно, наочно і переконливо довели до кожного керівника територіальних підрозділів та їх заступників алгоритми дій у таких випадках.