У Трощі встановили новий дитячий ігровий комплекс

19 квітня у с. Троща встановили новий дитячий ігровий майданчик.

Рішення про встановлення такого майданчику депутати Трощанської сільської ради прийняли у листопаді 2018 року, місце вибрали якраз у центрі села – біля сільського Будинку культури.

Встановлювали та облаштовували майданчик всі гуртом – працівники Трощанського  старостинського округу, Вільшанської сільської ради, місцевого дитячого садочку, депутати, учні та батьки. Організацією процесу займалася в.о.старости села Троща — Мельник Тетяна

Цісар Олександр та Галан Олександр майже тиждень збирали із деталей конструкції майданчика, не стояв осторонь ініціативний депутат Вільшанської ОТГ —Лисак Володимир.

У встановленні майданчика активну участь взяли: працівник ЗДО «Сонечко» — Марчук Іван; учні Трощанської ЗОШ — Костюк Богдан та Варгіч Максим; батьки — Варгіч Микола, Липко Вадим, Мельник Володимир, Шкаралевич Олександр, сім’я Приходько— Ольга та Данило, Юрчук Тетяна, сім’я Нечипоренки—Зоряна та Іван, Журавльова Таїса; також долучилися дідусі та бабусі — Сімашко Олександр, Островська Олена, Костюк Людмила, Олійник Любов, Колесник Галина. Ті бабусі, що не могли допомогти фізично, допомогли інвентарем: Борозенна Софія та Мельник Лідія надали візки, Пасічник Лідія дала у користування бетономішалку.

Тож нині для трощанської малечі облаштоване гарне місце для дозвілля, дітворі є де побавитися, а батькам – де відпочити у затінку, спостерігаючи за дітьми.