Добротворення і благодійність – найкраще, що є в людині. Подяка Ігорю Ходаку за допомогу Карповецькій школі

Добротворення, благодійність, благодійники – всі ці слова позначають найкраще, що є в людині, бо мають походження від слів « добро» та « благо». Педагогічний та учнівський колективи Карповецької ЗОШ І – ІІІ ступенів Вільшанської сільської ради висловлюють щиру вдячність депутату обласної ради Ходаку Ігорю Євгеновичу – великому благодійнику та меценату.

Хоча діяльність Ігоря Євгеновича пов’язана з Романівським районом, але він не залишає поза увагою і відгукується на прохання та звернення жителів та організацій Чуднівського району. Саме ця людина неодноразово допомагала вирішувати проблеми і в нашому навчальному закладі. Зокрема, останньою дієвою і своєчасною допомогою було надання для опалення школи 10 тонн дерев’яних брикетів.

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Надаюючи її , Ігор Євгенович дарує не просто матеріальні цінності, а дає радість і надію. Нехай його доброта і щедрість повернеться до нього сторицею. Бажаємо йому усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на життєвому шляху.

З повагою – педагогічний та учнівський колективи Карповецької ЗОШ І-ІІІ ступенів.