Звернення кандидата на посаду Чуднівського міського голови (об’єднаної територіальної громади) Руслана Стецюка

Шановні мої земляки!

Я йду на вибори міського голови, усвідомлюючи свою персональну відповідальність перед жителями новоутвореної Чуднівської територіальної громади. За Вашої підтримки твердо обіцяю працювати на цій посаді так, щоб кожен житель нашої громади зміг відчути себе повноцінною та повноправною її частиною.

Однак, деякі мої опоненти, в погоні за голосами виборців, використовують відносно мене брудні методи боротьби та сумнівні виборчі технології. Від мого імені поширюються заяви про майбутнє закриття шкіл, дитячих садочків, закладів культури та медицини. Відповідально заявляю, що один із головних пунктів моєї передвиборчої програми залишається незмінним  – накладення мораторію на закриття закладів освіти, культури та медицини до завершення адміністративно-територіальної реформи. Таке можуть вчинити тільки ті, хто привів Чуднівський район до банкрутства!

Мені, як кандидату, що йде всупереч волі  владних кабінетів, обмежили доступ до державних та комунальних установ, чинять супротив при спілкуванні з виборцями. Як приклад, мене не допустили до привітань в дитячі дошкільні заклади міста Чуднова зі святковими подарунками від святого Миколая та понад 340 вітальних наборів не дійшли до дітей, хоча провладний кандидат зробив це без будь-яких перешкод.

Такі дії не зупинять мене та мою команду! Я впевнений у Вашій підтримці та нашій перемозі. Вірю і знаю, що ми разом змінимо Чуднівську громаду.