СТБ шукає нових героїв проекту «Хата на тата» у Чуднівському районі

Редактори проекту «Хата на тата» повідомили ЧуднівNews, що шукають новий героїв для зйомок телепередачі,  учасниками можуть стати і сім’ї з Чуднівського району.

Зокрема в оголошені йдеться:

Телеканал «СТБ» оголошує кастинг нового сезону проекту «Хата на тата». Ми вкотре розпочинаємо бій із чоловічою лінню та неробством. Шукаємо сім’ї, які прагнуть змін на краще, у яких не менше двох дітей від двох років.
«Хата на тата» «занурить» чоловіків у рутинний побут та догляд за дітьми, а стомленим жінкам дасть змогу здійснити найзаповітніші мрії та насолодитися жаданим відпочинком.
Жінки на тиждень забудуть про домашні клопоти та проблеми, тоді як їхні чоловіки, найхаризматичніші, найвеселіші та найбалакучіші мужчини, «змагатимуться» зі сковорідками, ганчірками та неслухняними дітьми.
Найвитриваліші отримають винагороду у сумі 50 000 грн.
Якщо саме Ваш чоловік запевняє, що впорається з будь-якими завданнями, пишіть у приватні повідомлення або телефонуйте за вказаним номером:
067 690 20 98 Марія

Як повідомляв ЧуднівNews, у березні 2018 року у Чуднові знімали передачу “Хата на тата”, тоді в проекті взяла участь сім’я Бабушко, чоловік виграв 50 000 грн.