Для випускників Чуднівщини влаштували ярмарок професій

За ініціативи Чуднівської районної філії обласного центру зайнятості та відділу освіти райдержадміністрації з метою сприяння професійному самовизначенню учнівської молоді району у приміщенні Чуднівського ліцею відбувся щорічний ярмарок професій.

Про це повідомляє Житомирська обласна служба зайнятості

До участі у заході запросили випускників 11-х класів 14 загальноосвітніх закладів Чуднівщини.

16 навчальних закладів відгукнулись на запрошення організаторів приїхати для спілкування з потенційними абітурієнтами. Тож випускники мали змогу отримати консультації про можливості навчання за різними професіями у вищих, професійно-технічних навчальних закладах, ліцеях. Також особисто поспілкувалися з викладачами та студентами цих закладів. Кожному учаснику вручалися буклети, де була широка інформація про вступні іспити, дні відкритих дверей, документи, які необхідно подати до навчального закладу, умови навчання. Міні-майстер-класи продемонстрували представники військового, технологічного та будівельного навчальних закладів.
У залі учасники ярмарку могли ознайомитися з інформаційно-довідковими матеріалами центру зайнятості, переглянути анімаційні профорієнтаційні відеоролики. 

Фото зі сторінки фейсбук  Житомирської обласної служба зайнятості