Військовий комісар Чуднівського РВК підписав наказ Про призов на строкову службу

Наказ
військового комісара
Чуднівського районного військового комісаріату

 21.03.2019 м. Чуднів

 

                  № 40

Про призов громадян на строкову військову службу

1. На  підставі  Закону  України  “Про  загальний  військовий обов’язок і військову службу” та Указу Президента України від “30січня 2019 року  № 22/2019 з “01″ квітня  2019 року  по  “30червня 2019 року  проводиться  призов  громадян  на  строкову військову службу.

2. Явці на  призовну  дільницю  Чуднівського району  для  призову  на  строкову військову службу підлягають усі громадяни 2001-1992 р.  народження,  яким в  період  чергового  призову виповниться 18 років,  а також громадяни,  які народилися у 2001 – 1992 рр.,  у яких  закінчилася  відстрочка  від  призову,  або  не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.

3. Усі   громадяни,   які   підлягають  призову  на  строкову військову службу,  зобов’язані прибути  на  призовну  дільницю  за адресою: м.Чуднів вулиця Садова 1 (Чуднівський районний військовий комісаріат) у встановлений  час  з  документами,  що  зазначені в   повістках. Громадяни,  які  не  отримали  особистих  повісток  для призову на строкову  військову  службу,  зобов’язані  прибути  до   районного військового комісаріату  “01”  квітня 2019 р.,  та мати при собі документи, які посвідчують особу.

4. Усі особи  призовного  віку,  які  підлягають  призову  на строкову  військову  службу  і  тимчасово перебувають на території Чуднівського району,  зобов’язані  негайно  повернутися  до місця  постійного  проживання  та  з’явитися у районний військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

5. На  підставі  Закону  України  “Про  загальний  військовий обов’язок  і  військову  службу”  керівники підприємств,  установ, організацій,  в тому числі навчальних закладів,  незалежно від  їх підпорядкування   і   форми   власності,   зобов’язані  відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття  їх на призовну дільницю.

6. Громадяни,  які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою  до  військового  комісаріату,  несуть  відповідальність згідно з законодавством.

Військовий комісар Чуднівського районного

військового комісаріату підполковник О.С. КЛОК