Чуднівським медикам «швидкої» Ігор Ходак подарував супутникову антену та 2 тюнери. Подяка

Фельдшери, деспетчери та водії Чуднівського відділення Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф висловлюють щиру подяку депутату Чуднівської міської ради Анастасії Кравчук та депутату Житомирської обласної ради Ігорю Ходаку за фінансову підтримку, допомогу і розуміння.

Висловлюємо щиру вдячність за щедрий подарунок нашому відділенню – супутникову антену та телевізійні тюнери. Обладнання наших кабінетів сучасною технікою – питання досить болюче, держава виділяє кошти, звісно, в першу чергу на забезпечення обладнанням медичним, та й його не вистачає. А от про забезпечення зручного і комфортного перебування у центрі нашим медикам ми вимушені просити у меценатів.

Завдяки Вам, Ігоре Євгеновичу та Анастасіє Григорівно, ми матимемо можливість перепочити у комфортних умовах, адже здавалося б проста річ, якою користується кожен – перегляд телевізора – для нас була проблемою. Перехід на цифрове мовлення відрізав нас від інформаційного простору і заступаючи на чергування ми у чотирьох стінах чекали на виклики.

Сподіваємось Ваш подарунок принесе користь і буде максимально затребуваним, а здоров’я жителів району буде міцним і непохитним, тож виклики до нас щодень приходитимуть рідше, або сповіщатимуть лиш про хороші новини – наприклад про необхідність відвезти породіллю у лікарню, де на світ з’явиться новий житель Чуднівщини! Дай Боже Вам, Ігоре Євгеновичу та всім жителям краю Чуднівського міцного здоров’я і сили на довгі роки!