Допоможіть врятувати життя онкохворому бійцю АТО з Чуднівщини

Мешканець Чуднівського району с.Бабушки ЛОЗОВИЙ Олександр Сергійович, 1972 року народження, учасник бойових дій під час проведення АТО, батько двох дітей, потребує підтримки та фінансової допомоги.

Олександр Лозовий  на даний час знаходиться на лікуванні в онкологічній лікарні м.Житомир. Лікарі встановили невтішний діагноз: Саркома шлунку ІV ст. ІІ гр., метостази в печінку. Потрібні кошти на дороговартісне лікування та проведення комплексу хіміотерапій , яких сім′я не має.

Мешканці Чуднівщини та побратими – учасники бойових дій, від себе особисто та від Спілки учасників бойових дій м.Чуднів та Чуднівського району звертаюся з проханням: не будьте байдужими, допоможіть  учаснику бойових дій в АТО Лозовому Олександру Сергійовичу своїм внеском побороти хворобу, продовжити життя чудовому сім′янину, батьку двох дітей.

Навіть кілька гривень, пожертвуваних вами, можуть врятувати життя молодому бійцю!

Для надання фінансової допомоги Лозовому Олександру Сергійовичу розміщено скриньку в приміщенні магазину «НАШ КРАЙ» в м.Чуднів, вул..Героїв Майдану.

Також кошти можна перерахувати на картку: 5168742606300287 ПАТ «ПриватБанк». Отримувач: дружина Лозова Жанна Миколаївна, номер тел. 0986014022.