Поблизу Чуднова вантажівка насмерть збила чоловіка

Дорожньо-транспортна пригода сталася 16 січня близько 12-ї години на автодорозі Житомир-Чернівці, у с. Дубище, поблизу місцевої автозаправки. Унаслідок ДТП загинув житель районного центру.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Чуднівського відділення поліції та слідчі Слідчого управління ГУ Нацполіції області. Попередньо було встановлено, що водій автомобіля, ймовірно, вантажівки, рухаючись у напрямку м. Житомира, здійснив наїзд на 53-річного жителя м. Чуднова, який від отриманих травм загинув на місці події.

У ході проведених заходів поліцейські розшукали автомобіль «MAN», 44-річний водій якого, за попередніми даними, причетний до ДТП. Нині триває з’ясування всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Шановні громадяни, якщо ви були очевидцем цієї дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз і маєте записи з відеореєстратора  або володієте інформацією щодо обставин події, просимо звернутися до Чуднівського відділення поліції за адресою вул. 50-річчя Жовтня, 5 або за телефонами (04139) 2-10-02 чи 102.

Відділ комунікації поліції Житомирської області