У Чуднові прийом громадян провів начальник Головного управління Національної поліції в Житомирській області

19 грудня у Чуднівському відділенні поліції начальник Головного управління Національної поліції в Житомирській області Вячеслав Печененко провів виїзний прийом громадян. Про це він повідомляє на власній сторінці у мережі Facebook

Місцеві жителі зверталися з проханнями допомогти розібратися у складних ситуаціях із фінансовими зобов’язаннями або іншими матеріальними об’єктами. У більшості, ці питання стосувалися цивільно-правових відносин і не належали до компетенції поліції, тому він роз’яснив людям порядок і процедуру вирішення спірних моментів.

Серед іншого, спільно із керівником Чуднівського ВП Анатолієм Корнійцем проаналізували ситуацію щодо загального стану правопорядку у районі і готовності поліції для забезпечення безпечного та спокійного волевиявлення громадян під час виборів до об’єднаних територіальних громад, які відбудуться у районі 23 грудня.

З цього приводу під час прийому громадян начальник ГУ НП в Житомирській області поспілкувався і з представниками депутатського корпусу – депутатом обласної ради Ходаком Ігорем Євгенійовичем та іншими учасниками виборчого процесу, які звернулися з питанням щодо забезпечення охорони громадського порядку під час виборів, в запевнив, що поліція виконуватиме свої функції відповідно до Закону та забезпечить належний правопорядок.