Мешканці переритої вулиці у Чуднові самотужки вирішили проблему з багнюкою замість дороги

Наприкінці вересня – початку жовтня у Чуднові на вулиці Калиновій здійснювали ремонт водогону. Вже тоді місцевим жителям додалося проблем – дорогу перерили, проїзд перекрили, замість дорожнього покриття була суцільна багнюка. Ремонт закінчили – багнюка лишилася.

Враховуючи, що холодна і дощова пора невпинно наближається – за ремонт дороги на вулиці Калиновій взялися місцеві активісти. Жителька вулиці Анастасія Кравчук вирішила звернутися за допомогою на підприємство «Вівад-09», де працює. Жінка зібрала підписи мешканців вулиці Калинової під зверненням до директора підприємства, вже відомого в Чуднові мецената  Ігоря Ходака. Всією вулицею жителі просили допомоги у вирішенні проблеми, адже з першими дощами вулицею пройти буде неможливо. Депутат відгукнувся на прохання.

Підготовкою і організаційними моментами займалися Анастасія Кравчук та Руслан Стецюк.  і вже 13 листопада на вулиці Калиновій та провулку Калиновому почала працювати техніка – дорогу грейдерують та присипають щебеневою сумішшю.