У Чуднові відзначили День захисника України

12 жовтня в приміщенні Чуднівського РБК відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня захисника України.

В залі були присутні: керівники району, міста, сіл і селищ району, делегації особового складу військової частини, дислоковані на території району, представниики громадських організацій та релігійних конфесій, трудові колективи держустанов, мешканці району і міста.

На урочисте зібрання були запрошенні учасники бойових дій у зоні АТО, сім’ї загиблих та померлих учасників АТО, волонтери.

Всі присутні в залі вшанували загиблих і померлих захисників у спільній молитві  священників, до якої було запрошено протоієрея Андрія Змієвського, отця Степана Вавричина, отця Мирона, протоієрея Андрія Артемчука. В знак вияву поваги і вдячності діти поклали квіти до пам’ятних місць: Обеліску Слави, пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам, пам’ятних знаків ліквідаторам аварії на ЧАЕС та ” Борцям за єдність і незалежність України”.

З вітальним словом виступили: голова районної ради Домашенко П.П., перший заступник голови РДА Загоненко Н.П., Чуднівський міський голова Розводовський І.Й. З нагоди свята за сумлінне виконання бойового завдання в зоні проведення операції Об’єднаних сил, зразкове виконання військового і службового обов’язків та з нагоди Дня захисника України грамотами Чуднівської райради та РДА було нагороджено: Климика Андрія Васильовича – старшину військової частини А 1979; Крука Сергія Вікторовича – лейтенанта військової частини А 2365, командира роти охорони; Очеретяного Володимира Михайловича – прапорщика військової частини А 1979.

Урочистості було продовжено святковим концертом за участі талановитих артистів Чуднівщини. Зі сцени линули щирі привітання для захисників українського народу. Цікавим і зворушливим був виступ Констянтина Голюка – священника, барда, волонтера, який підтримує щирою піснею воїнів АТО.