Свято під дощем: Чуднів відзначив День міста

8 вересня у Чуднові відсвяткували День міста. Осіння дощова погода дещо скорегувала святкові заходи, які були сплановані на цей день, але чуднівчан вереснева мрячка не налякала.

О 16:00 всі охочі могли відвідати частину експозиції виставки ” Наші таланти тобі, рідний Чуднів!”. Багато глядачів зібрав мистецький фестиваль ” Чуднівський зорепад”. Талановиті артисти Чуднівщини представили гарні святкові номери. В центрі міста постійно діяли атракціони.

Продовженням святкових заходів в Чуднові були урочистості з нагоди відзначення Дня міста “Я гордий тим, що в Чуднові живу!”. З вітальними словами виступили керівники міста та району, також відзначили кращих працівників підприємств Чуднова. Урочистості прикрасили святкові виступи артистів міста.

Завершенням святкування Дня Чуднова  був вечірній концерт зірки української естради Олі Полякової, яка виступила на запрошення нардепа Віктора Развадовського. Поп-діва потужною енергетикою одразу зарядила глядачів, заповнена Площа Рад співала і підтанцьовувала разом із зіркою.