День Перемоги у Тютюнниках. Фоторепортаж

9 травня в приміщенні будинку культури в селі Тютюнники відбувся святковий концерт з нагоди відзначення Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

В святковій залі зібралася велика кількість місцевих жителів: учні і вчителі, молодь, маленькі дітки з батьками, бабусі і дідусі поважного віку. Присутніх глядачів вітали талановиті артисти Чуднівщини, зі сцени лунали піднесені і сумні тематичні пісні та вірші, які щиро сприймали присутні.

Атмосфера у залі панувала піднесена, щира і дружня, навіть родинна: від зворушливих виступів артистів у глядачів на очах сяяли сльози, а інколи й посмішки з’являлися на обличчях.

На святкування у Тютюнники зі щирими привітаннями завітав депутат обласної ради Ігор Ходак. Всім присутнім в залі Ігор Євгенович побажав міцного здоров’я, злагоди в родинах і мирного неба нашій країні, вшанував тих, хто поклав своє життя  у 1941-1945 роки і помер від старих воєнних ран, подякував тим, хто нині боронить Україну від агресора.

Ігор Євгенович також нагадав, що 12 травня відзначається День матері, він привітав присутніх в залі жінок та презентував солодкі подарунки.

Варто зазначити, що біля будинку культури нещодавно коштом Ігоря Ходака побудували ігровий майданчик, який з радістю використовують дітлахи. Сьогодні Ігорю Євгеновичу після святкового концерту діти показали, як виглядає майданчик у завершеному вигляді.