Чому чиновники Чуднівщини піаряться на чужих заслугах? – лист-обурення від депутатів міської ради

У газеті “Чуднівська фортеця” у двох номерах поспіль опубліковано статті про ремонт траси Житомир-Чернівці у межах Чуднова: в одній йшлося, що ремонту посприяв заступник міського голови Петро Прус, в іншій з’ясувалося, що ще й народний депутат Віктор Развадовський.

Нас, депутатів Чуднівської міської ради, голів фракцій, обурює те, що керівництво міської ради та народний депутат дозволяють собі піаритися на справах, до яких не мають жодного стосунку.

Адже ремонт дороги Житомир-Чернівці здійснює Служба автомобільних доріг у Житомирській області ще з 2018 року, фінансується робота виключно з державного бюджету. Ремонт дороги в межах Чуднова було заплановано від самого початку і відбувся б, не зважаючи на те, чи їздили кудись і до когось домовлятися представники Чуднівської влади, чи ні.

Плани проведення ремонтних робіт на трасі є у вільному доступі на сайті САД, крім того, вказана служба підтвердила, у відповідь на депутатський запит, що дорога ремонтується відповідно до раніше сформованих планів та виключно за кошти бюджету.

Враховуючи вище сказане, висловлюємо обурення з приводу присвоєння собі чужих заслуг заступником міського голови та нардепом, а також наполегливо просимо редактора газети “Чуднівська фортеця” перевіряти факти перед оприлюдненням.

Депутати Чуднівської міської ради
Анастасія Кравчук
Сергій Костяков
Олена Яременко
Ігор Кучмій