У семи сім’ях з Чуднівщини народилася п’ята дитина, ще у двох – шоста, одна мама народила у сьоме, ще одна має восьме немовля

Large Group of Babies

Протягом 9 місяців на території Чуднівського району зареєстровано народжень: 149.

Про це ЧуднівNews повідомив Чуднівський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану  Головного територіального управління юстиції у Житомирській області у відповідь на інформаційний запит.

Найбільше зареєстровано народжень у Чуднові – 43, у Краснополі – 18, у Великих Коровинцях – 10, у Іванополі – 10, у П’ятці – 9, у с.Дубище – 7. Жодного народження не зареєстровано виконавчими комітетами: Жеребківської, Красносільської,  Стовпівської, Рачківської сільських рад.

Найпоширеніші імена, якими цьогоріч називали хлопчиків: Артем – таке ім’я обрали для 6 малюків, 5 хлопчиків назвали іменем Дмитро,  4 назвали Олександр, ще 4 – Матвій, 4 – Максим, 4 – Ілля. Серед дівчаток найпопулярніше ім’я Софія, його використали 7 раз, 4 дівчат назвали Дарина, 4 – Мілана, 4 – Ангеліна, 4 -Злата. Серед незвичних імен, якими називали цьогоріч матусі своїх діток: Яніна, Ясміна, Макс, Орест, Платон, Родіон, Єлісєй,  Арсен, Мартин, Макар, Девід.

Серед зареєстрованих в Чуднівському районі народжень протягом 9 місяців 2018 року в п’ятьох сім’ях народилася четверта дитина; в семи сім’ях народилася п’ята дитина; в двох сім’ях народилася шоста дитина; в одній сім’ї народилася сьома дитина, в одній сім’ї народилася восьма дитина.

Протягом 9 місяців на території району зареєстровано смертей: 496. Найбільше: Чуднів – 71, Краснопіль – 56, Іванопіль – 51, В.Коровинці – 47, Тютюнники – 31.

Але дана статистика не відображає повністю ситуацію з народженнями та смертями в районі, так як зареєструвати народження дитини мами можуть в пологовому будинку, а багато породіль нині народжують в Бердичеві чи Житомирі. Так само зареєструвати смерть можна не лише за місцем прописки.